migraatio2

Kotimaan Energia ja Fortum yhdistyivät.

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään. Nyt saat käyttöösi Fortumin palkitsevat asiakasedut ja fiksut digipalvelut.

Sähkön vähittäiskauppa saa uutta virtaa, kun kaksi vahvaa toimijaa yhdistivät osaamisensa yhteisen Fortum-brändin alle. Tarjoamme nyt entistäkin parempia palveluita ja ennen kaikkea kaksin verroin kokemusta ja asiantuntemusta asiakkaillemme.

KOTIMAAN ENERGIA OY JA FORTUM MARKETS OY YHDISTYVÄT 1.10.2022 ALKAEN.

FORTUM-KONSERNIIN KUULUVAT SÄHKÖNMYYNTIYHTIÖT KOTIMAAN ENERGIA OY JA FORTUM MARKETS OY YHDISTÄVÄT VOIMANSA JA JATKAVAT TOIMINTAANSA YHTENÄ, ENTISTÄ VAHVEMPANA FORTUM MARKETS OY:NÄ 1.10.2022 ALKAEN.

”Tämä on hieno uutinen niin asiakkaillemme kuin muillekin sidosryhmille. Sähkön vähittäiskauppa saa uutta virtaa, kun kaksi vahvaa toimijaa yhdistää osaamisensa yhteisen Fortum-brändin alle. Tarjoamme palkitsevia etuja, entistäkin parempia palveluita ja ennen kaikkea kaksin verroin kokemusta ja asiantuntemusta”, sanoo TOMI HÄNNINEN, joka vastaa Fortumin kuluttajaliiketoiminnasta Suomessa.

Yhdistyminen vahvistaa Fortumin jo ennestään vahvaa asemaa sähkön vähittäiskaupassa Suomessa. Fortum on johtava sähkön vähittäismyyjä myös Pohjoismaissa.

Markkinat ja ihmisten tarpeet kehittyvät jatkuvasti, ja Fortum haluaa vastata asiakkaiden tarpeisiin entistäkin paremmin. ”Yhdessä meillä on enemmän mahdollisuuksia kehittää fiksuja ratkaisuja, jotka edistävät energiatehokkuutta ja kestävää sähkönkulutusta ja helpottavat arkea. Markkinajohtajana ja innovatiivisena yrityksenä voimme tarjota asiakkaillemme luotettavuutta ja turvaa jokapäiväiseen elämään. Vallitsevassa markkinatilanteessa keskitymme tukemaan ja neuvomaan asiakkaitamme energian säästämisessä ja sähkölaskun hallinnassa", Hänninen toteaa.

migraatio3
migraatio3

TÄRKEIMMÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

 • Kotimaan Energian asiakkaat voivat tarkistella sähkönkulutustaan Kotimaan Energian Oma Diili -palvelussa 30.9. asti

  • Oma Diili on avoinna ja käytettävissä 31.12.2022 asti

 • Kotimaan Energian asiakkaat siirtyvät uuteen kotiin Fortumille 1.10.

  • Samalla Fortumin asiakkuuden edut ovat käytettävissä

 • Lokakuusta lähtien voit seurata Fortumin asiakkuuttasi ja kulutustasi Oma Fortum -sovelluksessa

UUSI KUMPPANUUS ALKAA YHTEISESSÄ KODISSA

Kotimaan Energian asiakkaiden kaikki nykyiset sopimukset, ehdot, hinnat ja palvelut jatkuvat ennallaan. Fortumin kuluttaja-asiakkaina he saavat lisäksi jatkossa aina CO2-vapaata sähköä. Uusi kumppanuus tuo mukanaan myös uusia palkitsevia etuja ja fiksuja digiratkaisuja.

”Kotimaan Energian asiakkaat saavat heti käyttöönsä monia uusia lisäetuja ilmaiseksi, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voi seurata omaa sähkönkulutustaan ja sähkön hintoja. Asiakkaat voivat myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää”, kertoo Tomi Hänninen.

migraatio2-square
QuestionsRose Red

LÖYDÄ VASTAUKSET KYSYMYKSIISI

Täältä löydät vastaukset Kotimaan Energian ja Fortumin yhdistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

 • TUTUSTU DIILIISI

 • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

 • SEURAA SÄHKÖNKULUTUSTASI OMA DIILISSÄ 30.9. ASTI

 • OMA DIILI ON AVOINNA 31.12.2022 ASTI

 • VOIT NYT KIRJAUTUA OMA FORTUM -SOVELLUKSEEN TAI -VERKKOPALVELUUN

asiakassuhdeikonivalk
Kotimaan Energia kolmio 03 vaaka 1500px (1)
Kotimaan Energia kolmio 03 vaaka 1500px (1)

OLETKO MUUTTAMASSA?

Infoa Kotimaan Energian asiakkaille jotka ovat muuttamassa

Kotimaan Energia ja Fortum yhdistyivät 1.10.2022. Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, voit helposti siirtää nykyisen sopimuksesi ja hintasi uuteen osoitteeseen tekemällä muuttoilmoituksen Fortumin verkkosivuilla.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!