Sopimusehdot - Vihreä valinta

Vihreä valinta: vain 4,90 €/kk (sis. alv. 24 %) ilman sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta.

Vihreä valinta on lisäpalvelu, jolla kaikista Kotimaan Energian sähkösopimuksista voi tehdä vihreän. Vihreällä valinnalla varmistat, että sähkösi on 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua. Vihreään valintaan sisältyy myös 5 euron vuosilahjoitus John Nurmisen Säätiölle, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Hyvään työhön tarvitaan paljon hyvää energiaa, joten olethan mukana auttamassa. Vihreä valinnan energia on yhdistelmä

  • vesivoimaa
  • tuulivoimaa
  • aurinkovoimaa

John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden ansiosta Itämeren tilaa on saatu kohennettua merkittävästi, mutta puhtaamman meren puolesta riittää vielä paljon töitä. Vihreän valinnan tekemällä olet jo mukana auttamassa. Muita mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä hyvää löydät John Nurmisen Säätiön sivuilta www.johnnurmisensaatio.fi

Hinta ja laskutus

Vihreän valinnan hinta on 4,90 €/kk, joka laskutetaan asiakkaan sähkölaskulla etukäteen kahden kuukauden jaksoissa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Irtisanominen

Vihreän valinnan irtisanominen voidaan tehdä molempien sopimusosapuolten toimesta. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti. Irtisanominen tapahtuu välittömästi ilman erillistä irtisanomisaikaa. Irtisanominen astuu voimaan heti, kun asiakas on ilmoittanut halustaan irtisanoa Vihreä valinta ja irtisanominen on tullut Kotimaan Energian tietoon sekä on vahvistettu asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kotimaan Energian irtisanoessa sopimuksen sovelletaan kolmen (3) viikon irtisanomisaikaa.

Muutokset

Kotimaan Energia pidättää oikeuden muuttaa Vihreän valinnan sopimusehtoja ja hintaa. Mahdolliset muutokset astuvat voimaan kolmen (3) viikon huomautusajalla ja tiedotetaan asiakkaalle sähköpostitse tai kirjeitse.