Sähkösopimus opiskelijalle

Keskity opiskelijaelämään ja solmi opiskelijan sähkösopimus – säästät rahaa ja tienaat ilmaista sähköä. Katso diilin edut ja solmi palkitseva sähködiili helposti.

Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus

Varma valinta! Sama kWh-hinta koko sopimuskauden.

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 6kk ilmaiseksi
SUOSITUIN DIILI!
7,95 snt/kWh
Perusmaksu 0 €/6 kk,
jatko 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
SUOSITUIN DIILI!

Hyvä Diili 24kk

7,95 snt/kWh
Perusmaksu 0 €/6 kk,
jatko 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 6kk ilmaiseksi

Usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen?

Sähkösopimuksen tekeminen on mutkatonta! Solmi Opiskelija Diili helposti netissä osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/opiskelija-diili. Sähkösopimuksen tekeminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa uuteen asuntoon.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 315 81 632 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kotimaanenergia.fi viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää.

Voinko tilata opiskelijasähkön Ouluun, Tampereelle tai Jyväskylään?

Voit tilata sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen – opiskeletpa sitten Rovaniemellä, Turussa, Kuortaneella tai vaikka Helsingissä. Muista tilata sähkösopimus valmiiksi opiskelijapaikkakunnallesi hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Maksat asuntosi sähkössä kahdesta eri asiasta: kulutetusta sähköstä ja sähköverkon ylläpitämisestä. Kotimaan Energia laskuttaa sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta veloittaa oman alueesi sähköverkkoyhtiö.

Miten voin vaikuttaa sähkölaskuni loppusummaan?

Opiskelija Diili -sähkösopimuksessa sinun ei tarvitse säännöstellä sähköä. Kuukausimaksu on sama kerta toisen jälkeen.

Kokosimme muutamia energiansäästövinkkejä, jos kuitenkin haluat vaikuttaa sähkön kulutukseesi. Lue lisää: https://www.kotimaanenergia.fi/energiansaastovinki...

Miksi saan kaksi sähkölaskua?

Toinen laskuista on sähkölasku eli itse sähköenergian kustannus ja toinen on sähkönsiirron kustannus eli verkkolasku. Sähkölaskussasi on Kotimaan Energia Oy:n nimi ja verkkolaskussa alueesi sähköverkkoa hoitavan yhtiön nimi.

Voinko saada sähkösopimuksen tuuli-, vesi- tai aurinkosähkönä?

Totta kai! Vihreä valinta -lisäpalvelulla voit tehdä sähkösopimuksestasi vihreän. Se takaa, että sähkösi on 100 % uusiutuvaa ja tuotettu tuuli-, vesi- ja aurinkoenergian yhdistelmänä. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron vuosilahjoitus John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Vihreän valinnan avulla John Nurmisen Säätiö voi poistaa 25 kg sinilevää Itämerestä. Saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Voit helposti valita Vihreän valinnan tilauslomakkeella.

Lue lisää Vihreästä valinnasta täältä: https://www.kotimaanenergia.fi/kampanjat/vihrea-va...

Olen muuttamassa uuteen kotiin. Voinko tilata Kotimaan Energian sähkösopimuksen, vaikka minulla olisi määräaikainen sähkösopimus voimassa toisella sähkönmyyjällä?

Kyllä voit. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa muuton yhteydessä. Voit helposti solmia Kotimaan Energian sähkösopimuksen muuttaessa, ja me huolehdimme vanhan sähkösopimuksesi irtisanomisesta nykyisen sähkönmyyjäsi suuntaan. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Kotimaan Energian muuttoetuna tarjoamme 120 tuntia ilmaista sähköä muuton yhteydessä. Etu näkyy heti ensimmäisellä Kotimaan Energian sähkölaskulla.

ASIAKASSUHDE

+

EDULLINEN

=

PALKITSEVA