Sähkösopimus opiskelijalle

Keskity opiskelijaelämään ja solmi opiskelijan sähkösopimus – säästät rahaa ja tienaat ilmaista sähköä.Katso diilin edut ja solmi palkitseva sähködiili helposti.

TILAA DIILI
- VOITA VUODEN
SÄHKÖENERGIAT

Tilaa Hyvä Diili 24 kk Kampanja -sähködiili verkosta 30.9. mennessä. Voit voittaa vuoden sähköenergiat 0 €. Arvonnan säännöt >>

Hyvä Diili 24kk Kampanja -sähkösopimus: 3 kk perusmaksut 0 €

Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Lisätietoa
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 3kk ilmaiseksi

5,19 snt/kWh

+ Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk

Avaa tarkempi hintalaskuri

Tilaa Hyvä Diili 24kk Kampanja -sähkösopimus: 3 kk perusmaksut 0 €

Asiakkuus


Henkilötiedot


Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite


Aloitus

Uusi sopimuksesi voi alkaa aikaisintaan 16 vuorokauden päästä.

Lisäarvopalvelut

Huom! Valitse joko Vihreä valinta tai Vaikuttava valinta, molemmat tarjoavat uusiutuvaa energiaa.

+4,90 €/kk

Uusiutuvaa vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaa sis. Kotimaan Energian 5 € tuen John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Lisätietoa

alk. +3,90 €/kk

Vaihto-oikeus edullisempaan sähkösopimukseen kesken määräaikaisuuden, mikäli sähkön markkinahinta laskee.Lisätietoa

+16,63 snt/päivä

Vakuutusturvaa! Maksamme sähkölaskusi, jos sairastut tai jäät työttömäksi. Hyvitämme energian käyttöön liittyvät vahingot (esim. sähkökatkot).Lisätietoa

+5,90 €/kk

100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa sis. Kotimaan Energian 3 euron vuosittainen tuki Hope ry:lle.Lisätietoa


Hinta

Perusmaksu

3,90 €/kk

Sähköenergia

5,19 snt/kWh

Sopimusehdot

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään tilauksesi käsittelyyn. Lisätietoa tietosuojasta.

Usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen?

Sähkösopimuksen tekeminen on mutkatonta! Solmi Opiskelija Diili helposti netissä osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/opiskelija-diili. Sähkösopimuksen tekeminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa uuteen asuntoon.

Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 09 315 81 632 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@kotimaanenergia.fi viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää.

Voinko tilata opiskelijasähkön Ouluun, Tampereelle tai Jyväskylään?

Voit tilata sähkösopimuksen kaikkialle Suomeen – opiskeletpa sitten Rovaniemellä, Turussa, Kuortaneella tai vaikka Helsingissä. Muista tilata sähkösopimus valmiiksi opiskelijapaikkakunnallesi hyvissä ajoin ennen muuttoa.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Maksat asuntosi sähkössä kahdesta eri asiasta: kulutetusta sähköstä ja sähköverkon ylläpitämisestä. Kotimaan Energia laskuttaa sähköenergiasta ja sähkönsiirrosta veloittaa oman alueesi sähköverkkoyhtiö.

Miten voin vaikuttaa sähkölaskuni loppusummaan?

Opiskelija Diili -sähkösopimuksessa sinun ei tarvitse säännöstellä sähköä. Kuukausimaksu on sama kerta toisen jälkeen.

Kokosimme muutamia energiansäästövinkkejä, jos kuitenkin haluat vaikuttaa sähkön kulutukseesi. Lue lisää: https://www.kotimaanenergia.fi/energiansaastovinki...

Miksi saan kaksi sähkölaskua?

Toinen laskuista on sähkölasku eli itse sähköenergian kustannus ja toinen on sähkönsiirron kustannus eli verkkolasku. Sähkölaskussasi on Kotimaan Energia Oy:n nimi ja verkkolaskussa alueesi sähköverkkoa hoitavan yhtiön nimi.

Voinko saada sähkösopimuksen tuuli-, vesi- tai aurinkosähkönä?

Totta kai! Vihreä valinta -lisäpalvelulla voit tehdä sähkösopimuksestasi vihreän. Se takaa, että sähkösi on 100 % uusiutuvaa ja tuotettu tuuli-, vesi- ja aurinkoenergian yhdistelmänä. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron vuosilahjoitus John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Vihreän valinnan avulla John Nurmisen Säätiö voi poistaa 25 kg sinilevää Itämerestä. Saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta. Voit helposti valita Vihreän valinnan tilauslomakkeella.

Lue lisää Vihreästä valinnasta täältä: https://www.kotimaanenergia.fi/kampanjat/vihrea-va...

Olen muuttamassa uuteen kotiin. Voinko tilata Kotimaan Energian sähkösopimuksen, vaikka minulla olisi määräaikainen sähkösopimus voimassa toisella sähkönmyyjällä?

Kyllä voit. Sähkösopimuksen voi kilpailuttaa muuton yhteydessä. Voit helposti solmia Kotimaan Energian sähkösopimuksen muuttaessa, ja me huolehdimme vanhan sähkösopimuksesi irtisanomisesta nykyisen sähkönmyyjäsi suuntaan. Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Kotimaan Energian muuttoetuna tarjoamme 120 tuntia ilmaista sähköä muuton yhteydessä. Etu näkyy heti ensimmäisellä Kotimaan Energian sähkölaskulla.

ASIAKASSUHDE

+

EDULLINEN

=

PALKITSEVA

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tietosuoja ja evästeet