Sähkö­sopimus muutta­jalle

Tee palkitseva muuttodiili verkossa nyt – saat muuttoetuna nyt yhteensä 360 tuntia ilmaista sähköenergiaa! Etu näkyy heti ensimmäisellä sähkölaskulla. Tilaa helposti ja säästä!

Sähköetu 240h

Netto Diili 24kk sähköedulla

Pörssisähkön hinta on aina ajan tasalla! Kuluta silloin kun sähkö on halpaa. Pitkällä aikavälillä ollut se edullisin sopimustyyppi.

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Tuntitarkkaa pörssisähköä – säästä kuluttamalla edullisimmilla tunneilla
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi
Sähköetu: 240 h ilmaista sähköä
Jopa 360 ilmaista sähkötuntia
0,19 snt/kWh
+ Pörssisähkön tuntihinta
Perusmaksu alk. 3,99 €/kk
Jopa 360 ilmaista sähkötuntia

Netto Diili 24kk sähköedulla

0,19 snt/kWh
+ Pörssisähkön tuntihinta
Perusmaksu alk. 3,99 €/kk
Tuntitarkkaa pörssisähköä – säästä kuluttamalla edullisimmilla tunneilla
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi
Sähköetu: 240 h ilmaista sähköä

Usein kysyttyä sähkösopimuksista muuttaessa

Oletko muuttamassa ja tarvitset sähköt heti uuteen kotiin? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin muuttoon liittyen.

Milloin ilmoitan uuden osoitteeni Kotimaan Energialle?

Ilmoita uusi osoitteesi ja sopimuksen päättymispäivä vanhassa osoitteessa viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Näin varmistat, että sinulla on sähköt kytkettynä uuteen kotiin muuttopäivänä. Aloita sähkösopimus siitä päivästä kun haluat sähköntoimituksen alkavan. Jos olet Kotimaan Energian nykyinen asiakas, tee muuttoilmoitus.

Minulla on määräaikainen sähkösopimus, miten sähkösopimukselle käy muutossa? Siirtyykö se uuteen kotiin?

Jos olet Kotimaan Energian asiakas, saat määräaikaisen sähkösopimuksen myös uuteen kotiisi ja varmistat, että saat sähköt heti päälle. Sähköt voi kiiretilanteessa kytkeä päälle jopa samana päivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32. Voit myös valita kanssamme uuden mutkattoman sähkösopimuksen muuton yhteydessä.

Miten siirrän sähkösopimukseni uuteen osoitteeseen?

Kotimaan Energian asiakkaana sähkösopimuksen siirtäminen uuteen osoitteeseen on helppoa. Sähkösopimus siirretään uuteen osoitteeseen täyttämällä muuttoilmoituslomake. Me hoidamme puolestasi uuden osoitteesi ilmoittamisen verkkoyhtiöllesi. Saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi.

Sähköt voi kiiretilanteessa kytkeä päälle jopa samana arkipäivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32. Voit myös ilmoittaa muutostasi sähköpostitse info@kotimaanenergia.fi tai yhteydenottolomakkeella viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää.

Milloin sähköt kytketään uuteen kotiini?

Sähköt kytketään päälle sinä päivänä kun sähkösopimus astuu voimaan. Kiiretilanteessa sähköt voidaan kytkeä päälle jopa samana arkipäivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32 (ark. 9-17, pvm/mpm).

Miten huolehditaan sähkönsiirtosopimuksesta?

Kun muutat asiakkaanamme tai vaihdat sähköyhtiöksi Kotimaan Energian me huolehdimme puolestasi aina myös sähkönsiirtosopimuksen. Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen käy mutkattomasti kauttamme!

Mitä on tärkeää huomioida kun teen sähkösopimusta ensimmäistä kertaa?

Kun haluat solmia Kotimaan Energian palkitsevan sähkösopimuksen, pääset tekemään sen helposti verkkosivuilla. Asiakaspalvelumme palvelee myös sinua kaikkina arkipäivinä. Kotimaan Energia hoitaa puolestasi yhteydenpidon verkkoyhtiöösi. Lisäpalveluistamme saat huolettomuutta ja säästöjä arkeen!

Haluatko saada 120 tuntia ilmaista sähköä uuteen kotiisi muuttoetuna? Solmi muuttajan sähkösopimus Kysyttävää? Lähetä viesti yhteydenottolomakkeella tai soita asiakaspalveluumme 09 315 816 32 arkisin klo 9-17 (pvm/mpm).