Sähkö­sopimus muutta­jalle

Tilaa palkitseva muuttodiili nyt – saat *Wolt-lahjakortin (arvo 30 €) sekä 120 tuntia ilmaista sähköä. Sähkötunti-edulla tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa – joka päivä!

*Wolt-koodi lunastusohjeineen toimitetaan sähköpostitse 14 päivän jälkeen verkkotilauksesta. Etu on voimassa rajoitetun ajan tältä muuttosivulta tilattuihin uusiin Hyvä Diileihin.

Wolt

Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus

Sama hinta koko sopimuskauden.

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi
Uusi hinta! Säästä 7,25 %
5,76 snt/kWh
Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
Uusi hinta! Säästä 7,25 %

Hyvä Diili 24kk

5,76 snt/kWh
Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi

Tilaa Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus

Asiakkuus: Uusi asiakas


Henkilötiedot


Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite


Aloitus

Uusi sopimuksesi voi alkaa aikaisintaan 6 vuorokauden päästä. Tarvitsetko sähköt päälle nopeammin? Soita meille ja saat sähköt päälle jopa samana arkipäivänä. Puh: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm)

Lisäarvopalvelut

Huom! Valitse joko Vihreä valinta tai Vaikuttava valinta, molemmat tarjoavat uusiutuvaa energiaa.

+4,90 €/kk

Uusiutuvaa vesi-, tuuli- ja aurinkovoimaa sis. Kotimaan Energian 5 € tuen John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Lisätietoa

alk. +3,90 €/kk

Vaihto-oikeus edullisempaan sähkösopimukseen kesken määräaikaisuuden, mikäli sähkön markkinahinta laskee.Lisätietoa

+16,63 snt/päivä

Vakuutusturvaa! Maksamme sähkölaskusi, jos sairastut tai jäät työttömäksi. Hyvitämme energian käyttöön liittyvät vahingot (esim. sähkökatkot).Lisätietoa

+5,90 €/kk

100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa sis. Kotimaan Energian 3 euron vuosittainen tuki Hope ry:lle.Lisätietoa


Hinta

Perusmaksu

3,90 €/kk

Sähköenergia

5,76 snt/kWh

Sopimusehdot

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään tilauksesi käsittelyyn. Lisätietoa tietosuojasta.

Usein kysyttyä muutosta

Oletko muuttamassa ja tarvitset sähköt heti uuteen kotiin? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin muuttoon liittyen.

Sähkösopimus heti uuteen kotiin?

Tilaa heti

Milloin muuttoilmoitus kannattaa tehdä?

Muuttoilmoitus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Näin varmistat, että sinulla on sähköt kytkettynä uuteen kotiin muuttopäivänä. Aloita sähkösopimus siitä päivästä kun haluat sähköntoimituksen alkavan. Mikäli olet Kotimaan Energian nykyinen asiakas tee muuttoilmoitus.

Minulla on määräaikainen sähkösopimus, miten sähkösopimukselle käy muutossa? Siirtyykö se uuteen kotiin?

Jos olet Kotimaan Energian asiakas, saat määräaikaisen sähkösopimuksen myös uuteen kotiisi ja varmistat, että saat sähköt heti päälle. Sähköt voi kiiretilanteessa kytkeä päälle jopa samana päivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32. Voit myös valita kanssamme uuden mutkattoman sähkösopimuksen muuton yhteydessä.

Miten siirrän sähkösopimukseni uuteen osoitteeseen?

Kotimaan Energian asiakkaana sähkösopimuksen siirtäminen uuteen osoitteeseen on helppoa. Sähkösopimus siirretään uuteen osoitteeseen täyttämällä muuttoilmoituslomake. Me hoidamme puolestasi uuden osoitteesi ilmoittamisen verkkoyhtiöllesi. Saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi.

Sähköt voi kiiretilanteessa kytkeä päälle jopa samana arkipäivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32. Voit myös ilmoittaa muutostasi sähköpostitse info@kotimaanenergia.fi tai yhteydenottolomakkeella viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää.

Milloin sähköt kytketään uuteen kotiini?

Sähköt kytketään päälle sinä päivänä kun sähkösopimus astuu voimaan. Kiiretilanteessa sähköt voidaan kytkeä päälle jopa samana arkipäivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32.

Miten huolehditaan sähkönsiirtosopimuksesta?

Kun muutat asiakkaanamme tai vaihdat sähköyhtiöksi Kotimaan Energian me huolehdimme puolestasi aina myös sähkönsiirtosopimuksen. Sähkösopimuksen siirto uuteen osoitteeseen käy mutkattomasti kauttamme!

Mitä on tärkeää huomioida kun teen sähkösopimusta ensimmäistä kertaa?

Kun haluat solmia sähkösopimuksen kanssamme, pääset tekemään sen helpoiten täältä. Asiakaspalvelumme palvelee myös sinua kaikkina päivinä. Kotimaan Energia hoitaa puolestasi sähkö- ja sähkönsiirtosopimukset. Lisäpalveluistamme saat huolettomuutta ja säästöjä arkeen!

Haluatko saada 120 tuntia ilmaista sähköä kotiisi muuttoetuna?

Solmi muuttajan sähkösopimus

Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tietosuoja ja evästeet