Näin muutat sähkösopimuksesi uuteen osoitteeseen

Voit ottaa nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksen helposti mukaan uuteen osoitteeseen – ja nauttia muuttoedusta. Me palkitsemme kumppanuudesta. Siksi saat meiltä heti muuton jälkeen tuparilahjaksi 120 tuntia ilmaista sähköä. *Muistathan, että asiakkaanamme voit lisäksi tienata tunnin ilmaista sähköä joka päivä!

Näin muutat nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen.

  1. 1 Täytä tämä muuttoilmoituslomake
  2. 2 Me hoidamme loput sähköasiasi (Ilmoitamme uuden osoitteesi myös verkkoyhtiöllesi)
  3. 3 Saat vahvistuksen sähköpostiisi
  4. 4 Nauti 120 ilmaisesta sähkötunnista

Etkö ole aktivoinut Sähkötunti-etuasi vielä? Klikkaa: www.kotimaanenergia.fi/uskollisuus.

Henkilötiedot

Vanha osoite

Lopetus

Uusi osoite

Aloitus

Sopimuksesi alkaa aikaisintaan 6 arkipäivän päästä. Tarvitsetko sähköt päälle nopeammin? Soita meille ja saat sähköt päälle jopa samana arkipäivänä. Puh: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm)

Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään muuttoilmoituksesi käsittelyyn. Lisätietoa tietosuojasta.

Usein kysyttyä sähkösopimuksista muuttaessa

Oletko muuttamassa ja tarvitset sähköt heti uuteen kotiin? Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin muuttoon liittyen.

Haluatko sähköt päälle nopeammin?

Klikkaa ja soita

Milloin ilmoitan uuden osoitteeni Kotimaan Energialle?

Ilmoita uusi osoitteesi ja sopimuksen päättymispäivä vanhassa osoitteessa viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Näin varmistat, että sinulla on sähköt kytkettynä uuteen kotiin muuttopäivänä. Aloita sähkösopimus siitä päivästä kun haluat sähköntoimituksen alkavan. Jos olet Kotimaan Energian nykyinen asiakas, tee muuttoilmoitus.

Oletko muuttamassa? Näin saat palkitsevan muuttoedun

Kotimaan Energian muuttoetuna saat 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa. Etu näkyy uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. Nykyisenä Kotimaan Energian asiakkaana voit ottaa sähkösopimuksesi helposti mukaan uuteen osoitteeseen. Katso ohjeet tältä sivulta.

Voit tilata muuton yhteydessä uuden sähködiilin täällä. Jos et ole vielä Kotimaan Energian asiakas, niin voit parilla klikkauksella solmia palkitsevan sähkösopimuksen. Muista aktivoida Kotimaan Energian Sähkötunti-etu – tienaat lisäksi tunnin sähköenergiaa päivittäin.

Onko kiire saada sähkösopimus uuteen kotiin? Ilmoita muutostasi asiakaspalveluumme puhelimitse 09 315 81 632 (ark. 9-17, pvm/mpm).

Ilmoita muutosta Digi- ja väestötietovirastolle

Pysyvästä muutosta on ilmoitettava Digi- ja väestötietovirastolle. Myös tilapäinen muutto tulee ilmoittaa, jos asuminen kestää yli kolme kuukautta.

Tee muuttoilmoitus kätevästi netissä Postin sekä Digi- ja väestötietoviraston yhteisen palvelun sivuilla.

Tee muuttoilmoitus Digi- ja väestötietovirastolle, Postille ja isännöitsijälle

Muuttoilmoitus Digi- ja väestövirastolle on lakisääteinen eli pakollinen kaikissa vakituisissa tai yli kolme kuukautta kestävissä muutoissa. Myös opiskelijan tulee tehdä muuttoilmoitus muuttaessaan. Muuttoilmoitus on mahdollista tehdä heti kun muuttopäivä uuteen kotiin on tiedossa. Kuitenkin aikaisintaan kuukautta ennen muuttoa.

Ilmoita muutostasi myös Postille sekä uuden että vanhan asuntosi taloyhtiölle tai isännöitsijälle. Näin Posti löytää sinut uudesta osoitteestasi ja pysyt ajan tasalla sen taloyhtiön asioista jossa asut.

Jos muutat Suomesta ulkomaille, lue täältä ohjeet ilmoittamisesta Kelalle.

Missä ja milloin muuttoilmoitus tehdään?

Samassa nettipalvelussa hoidat muuttoilmoituksen Postille sekä Digi- ja väestötietovirastolle. Muuttoilmoituksen kautta myös asuinkuntasi, Kela, Verohallinto, pankki ja vakuutusyhtiö saavat päivitetyt osoitetietosi. Voit tehdä muuttoilmoituksen samalla kertaa koko perheelle.

Muuttoilmoitus onnistuu myös puhelimitse. Tarvittavat yhteystiedot löytyvät Digi- ja väestöviraston kotisivuilta. Muuttoilmoituksen voit tehdä myös täyttämällä paperilomakkeen ja postittamalla sen. Lomakkeen saat postista tai Digi- ja väestötietovirastosta.

Muistathan, että tieto muutosta ei kuitenkaan välity automaattisesti sähköyhtiöllesi – se on tehtävä erikseen.

Muista tehdä sähkön muuttoilmoitus erikseen sähköyhtiölle

Tee sähkön muuttoilmoitus sähköyhtiölle. Jos olet Kotimaan Energian asiakas, sähkön muuttoilmoitus hoituu nopeasti täyttämällä tämän sivun ylälaidassa oleva lomake. Nautit jatkossakin rahanarvoisista eduistamme ja muuttajana lisäksi muuttoedusta eli 120 ilmaisesta sähkötunnista sekä kuuden kuukauden ilmaisista perusmaksuista.

Tarvittaessa voit tehdä sähkön muuttoilmoituksen myös puhelimitse soittamalla Kotimaan Energian asiakaspalveluun 09-424 503 44.

Onko vanhaan asuntoosi solmittu määräaikainen sähkösopimus, jota ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden? Tällaiset sopimukset voidaan yleensä siirtää uuteen asuntoon. Jos muutat ulkomaille, tai jos sähkösopimuksen siirto ei jostain muusta syystä ole mahdollista, sopimus raukeaa.

Onko sinulla toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Sen irtisanomisesta tulee ilmoittaa sähköyhtiölle vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa.

Aiotko hankkia uuden sähkösopimuksen vai jatkaa samalla sähköyhtiöllä?

Jos irtisanot vanhan sähkösopimuksesi, tarvitset kotiisi uuden sähkösopimuksen. Jos sinua houkuttelee aina ajantasainen hinta, tutustu edulliseen Kotimaan Energian Netto Diili 24kk -sähkösopimukseen.

Netto Diili 24kk -sähkösopimukseemme sisältyy tuntitarkka pörssisähkö ja ilmainen lisäpalvelukuukausi. Ja kuten kaikissa sähkösopimuksissamme, diilissä on mukana palkitseva sähkötuntietu. Kaikki sähköistä laskutusta käyttävät asiakkaamme tienaavat ilmaista sähköä vuoden jokaisena päivänä! Tämä tarkoittaa vuositasolla yli kahden viikon ilmaisia sähköjä.

Hoida muuttoilmoitus pois muuttolistaltasi!

Älä jätä muuttopäivälle mitään ylimääräistä tekemistä. Sähköasiat saat kauttamme kuntoon hetkessä. Asiakkaanamme teet ilmoituksen sähkön muutosta muutamalla klikkauksella tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Jos et vielä ole asiakkaamme, niin tutustu tuntihintaiseen Netto Diili 24kk -sähkösopimukseemme ja hanki edullista sähköä uuteen kotiisi!

Tee muuttoilmoitus Postille ja Digi- ja väestövirastolle vähintään viikko ennen muuttoa. Soita tai laita sähköpostia samassa yhteydessä myös uudelle ja vanhalle isännöitsijällesi.