Sähköä ilmassa!

Säännöt

Kotimaan Energia Oy

Tilaa Kotimaan Energian verkkokaupasta sähkösopimus aikavälillä 1.-31.12.2018 ja olet mukana arvonnassa, jossa voi voittaa vuodeksi ilmaiset sähköt. Palkinnon arvo riippuu sähköenergian markkinahinnasta voiton lunastusvuonna sekä voittajan sähkönkulutuksesta sähkön käyttöpaikalla. Palkinto ei koske sähkönsiirtoa.

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Kotimaan Energia Oy (y-tunnus 1951171-6, puh. 09 315 816 32).

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joiden vakituinen asuinmaa on Suomi. Kotimaan Energia Oy:n tai minkään muun arvontaan liittyvän osapuolen työntekijät tai edustajat ja/tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Arvonta suoritetaan 4.1.2019.
Arvonta-aika: 1.-31.12.2018.

Arvonnan palkinto

Arvonnan voittaja saa itselleen vuoden ilmaiset sähköt. Palkinto lunastetaan siitä päivästä alkaen, kuin palkinnon voittajan sähkösopimus alkaa. Palkinto ei koske sähkönsiirtoa, josta vastaa paikallinen sähköyhtiö.

Arvonnan suorittaminen

Arvonta suoritetaan Kotimaan Energia Oy:llä 4.1.2019 ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Voitosta ilmoittaminen ja palkintojen luovutus

Kotimaan Energia Oy:llä on oikeus käyttää maksutta ja ilman erillistä hyväksyntää voittajan nimeä arvonnan voittajan julkistamisen yhteydessä sekä muihin tähän arvontaan liittyviin markkinointitarkoituksiin eri medioissa.

Muut ehdot

Palkintoa ei makseta rahana eikä vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkintoa ei voi luovuttaa eteenpäin.

Osallistujien tulee lukea ja hyväksyä arvontaan osallistumista koskevat säännöt. Osallistumista pidetään osoituksena siitä, että osallistuja on lukenut ja hyväksynyt säännöt ja ehdot.

Rekisteriseloste

Kotimaan Energia Oy:n tämän arvonnan henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.kotimaanenergia.fi/tietosuoja. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kotimaan Energia Oy
Helsingissä 28.11.2018

Tilaa sopimus ja osallistu